Tack vare dagens teknik

Blogg_ReadersDigest

En sak som jag har saknat från USA under alla dessa år har varit möjligheten att läsa ”Reader’s Digest” som är en amerikansk tidskrift som publiceras månadsvis. För tre år sedan blev jag överlycklig när jag hittade en viss kiosk på Arlanda som har Reader’s Digest bland dess sortiment.  Jag började då att köpa ett nummer Reader’s Digest varje år på den kiosken för att läsa på flyget mot USA. Jag köper juni-numret medan vi befinner oss i USA för att läsa på flyget tillbaka till Sverige.

Till min glädje läste jag i det sistnämnde numret att Reader’s Digest erbjuds nu som ”app” (kort för applikation) för smartphone och läsplattor! Kalle hjälpte mig ladda ner den speciella applikationen som krävs för att kunna prenumerera på Reader’s Digest. Jag läser nu Reader’s Digest på bussen fram och tillbaka till jobbet. Kul!

Vilken tur att min man, som är lite mer tekniknörd än jag, förutsåg förmånen med att ha en I-pad som vi enligt hans förslag köpte för ett par år sedan! Utan hans nyfikenhet på dagens teknik skulle jag inte alls ha fått möjligheten att läsa Reader’s Digest året runt här i Sverige.

2 kommentarer

  1. Judy from Canada

    Nice to hear that Reader’s Digest can be read on our tablet 🙂 What a great read on your way to work. I like the header picture you have. Where was the photo taken? Enjoy your weekend!!

    • Peggy Sjöström (inläggsförfattare)

      Yes! I’m thrilled to be able to read it again – and in that way stay in touch with my beloved home country a bit better.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.