Kan inte låta bli att klaga

Jag hade tänkt utföra flera utomhusaktiviteter idag men vädret blev så himla klart en hinder… igen. Jag älskar verkligen Sverige men vädret är oftast en stor besvikelse. Det instabila och opålitliga vädret här i Västerbotten är det starkaste anledningen till att jag ibland fantiserar om att Kalle skulle skaffa ett amerikanskt uppehållstillstånd så att vi kunde flytta till USA och slippa detta förbaskade väder!

Å andra sidan har jag gott om tid idag att hinna skriva några brev till vänner och lägga upp många bilder till min resedagbok. Det finns mycket bra i Sverige men jag kan inte låta bli att klaga just idag. Men nu har jag klagat färdigt och skall återgå till USA-brevet som redan är på gång. Trevlig lördag!

2 kommentarer

  1. Elisabeth

    Ja, nu är det inget roligt väder men jag som bott drygt 30 år i Kiruna tycker ändå att sommaren är bra här. Berätta, hur är vädret där du kommer ifrån?

    • Peggy Sjöström (inläggsförfattare)

      Ja precis! Allting är tydligen relativt. Jag är bara lite bortskämd av mycket längre och varmare somrar som jag upplevde i Michigan. Vi var nyligen i Kiruna men var förberedde för kyligare väder. Därför gick det hur bra som helst med max 12° under dagarna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.