Sönernas dag på jobbet

Just idag på jobbet är vi flera mammor som har våra söner i tankarna. En mamma oroade sig lite för sin son som tidigare idag låg på operationsbordet för att genomgå ett enklare ingrepp. En annan mamma är lite extra lycklig idag för att hennes son och hans familj kommer ikväll på besök över helgen. En tredje son är på väg till Bulgarien för en veckas semester och mamman väntar ivrigt på ett livstecken från sonen att han har kommit fram. Sist men inte minst är det jag som är den fjärde mamma med sonen i tankarna. Min son kom äntligen hem från Kuba och det publicerades en artikel i den lokala tidningen som visar en kort reportage och en mycket fin bild och av honom och sin flickvän.

Min pensionerade man har redan hunnit skriva ett blogginlägg om sonens hemkomst. Men jag är på jobbet och hinner därför inte mer än detta blogginlägg, men så fort jag får tid hemma vill jag skriva mer om sonens hemkomst men från ett annat perspektiv än det som min man har skrivit. Nu måste återgå till jobbet. Hej så länge!

2 kommentarer

  1. Karl-Gustav Sjöström

    Alla mammor i hela världen är värd all beundran från oss män för den omtanke om sina barn. Det gäller i allra högsta grad även dig, min kära.

    • Peggy Sjöström (inläggsförfattare)

      Tack! Det vore bra om fler människor tyckte som du om världens alla mammor (fastän inte alla mammor klara av att vara en bra mamma).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.