VK:s pinsamma återkommande misstag

blogg, NUS

Uppe i hörnet på sida nr 9 i dagens VK finns en kort artikel om knarkstöld vid NUS. Återigen har VK valt att komplettera artikeln med en felaktig bild på huvudentrén på NUS. VK betraktas som Västerbottens största nyhetskälla, men trots dess lägger de upp en bild som inte har varit aktuell på drygt tre år! Den nya entrén gjordes färdig c:a fem månader före den kungliga besöket på invigning av Östra station augusti 2010. Pinsamt!!

Jag har personligen upplyst VK av sitt misstag minst 3 gånger under de senaste åren men ingen hos VK verkar bryr sig om det som en okänd och oansenlig person som jag tycker och tänker. Antagligen finns det två allvarliga problem hos VK:

1. Ingen hos VK orkar rensa bort alla sina felaktiga bilder på NUS huvudentrén från sin bildkälla för att försäkra att gamla bilder inte längre får användas.

2. Fotograferna hos VK har svårt att räkna ut hur man gör för att åka fram till NUS, kliva ut ur bilen, bussen eller tåget, stå på rätt plats och fotografera den aktuella huvudentrén. Därför erbjuder jag VK att använda MIN bild ovan på den riktiga entrén – alldeles gratis! Varsågod… men glöm inte ange mitt namn som fotograf!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.