Det ljusnar

Det sägs att man inte skulle uppskatta solskenet utan tillfälliga regniga dagar. Man kan säga samma sak om människoliv. Hela förra veckan kände jag mig trött, trög och små deppad utan någon äkta anledning. Förutom långvarig ryggsmärta har jag egentligen inga större bekymrar och livet är bra. Hösttrötthet kanske?

Jag tror att de flesta av oss åker berg- och dalbanan när det gäller våra humör. Tack vare min katolska uppväxt kan jag även bli deppad av skam för att jag har det så bra! Men redan igår började min sinnesstämning att ljusna och idag känns det mycket, mycket bättre. Hoppas att mina ”inombords regniga dagar” hålla sig borta ett bra tag.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.