Varför

Denna sammanträdesdag kan sammanfattas med VARFÖR. Varför kan Nordmalings kommun inte få pengerna att räcka till?  Varför skall vi ånyo dra ner på kommunens verksamhet?

Varför tar inte Länstrafikplanen för 2010 – 2021 upp något av Nordmalings kommuns prioriterade projekt? Jag tänker i första hand på industrispåret till Rundvik. Ett utvecklingprojekt som kommunen och företagen i Rundvik arbetat fram. Jag konstaterar att i länstrafikplanen finns projetet med som ett positivt miljöprojekt. Mitt röda hår kroknade i dag när jag konstaterade att trots allt positivt som tycks om detta projekt så finns det inte med på investeringslistan, varför?

Varför måste den nya plan och bygglagen om strandskydd vara en kioskvältare på 110 sidor? Dessutom blir det inte mycket lättare med dispenser. Ett är säkert paragrafer, flödesscheman och villkor hittan och dittan finns det gått om men……. Vad månne det bli av detta.

Jag frågade min granne om han plockat några blåbär och var jag kunde hitta några. Åk ut på öarna sa han där finns det. Nu har jag ju ingen båt så jag har föreslagit Andersson att han skall ta mig på ryggen och simma ut någon kväll. Ett förslag gott nog och varför skulle det inte gå?

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.