Begravning

 

BildPlacering 3bd5e322-5d4d-4eca-bbd5-763d7adce68c

Catarinakapellet, Nordmaling

 

I dag tog jag ett sista farväl av Lars-Erik ”Lasse” Eriksson i Catarinakapellet.

En mycket värdig begravning. Vi minns alla Lasse och hans engagemang både som Kommun- och Landstingspolitiker. Lasse var en engagerad S-politiker som värnade starkt om kommunens utveckling. Lasse blev  81 år

Vila i Frid

 

 

 

 

 

 

4 kommentarer

  1. Ingrid Holmgren

    Tack för det du skrev om Lasse. Jag visste inte att han dött. Lasse och jag hann bli goda vänner under året han var ordförande och jag vice ordförande i Socialnämnden. Under tiden han bodde på Kullen hälsade jag på honom en hel del gånger. Hälsningar, Ingrid

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.