Den osynlige har blivit synlig

God Jul till alla mina vänner. Må julen ge glada miner och sprida frid i alla sinnen. Själv önskar jag mig ett Tomtebesök av Leif GW Persson därför att han mumlar och stönar som en riktig Tomte,. Tänk er han…………………………………

Jag konstaterar att Ingemar Sandström ( c) och jag  idag i mycket god sammarbetsanda godkänt protokollet från måndagens kommunstyrelse.

Under de fyra åren som den borgerliga alliansen styrde Nordmaling var informationen till dåvarande opposition liten eller intet.. Skattehöjningen på 40 öre fick vi veta genom att läsa tidningen. Besluten om privatiseringen av äldreomsorgen presenterades utan att någon dialog om alternativen och konsekvenser togs. Jag tycker det är bra att frågor registreras och svar ges då detta  kommer att förstärka demokratin. Under de fyra åren som  Ingemar och co styrde sa han  gång på gång  till oss i oppositionen att det är vi som styr  och vi har beslutat att……….. 

Det positva är att äntligen träder centerns starke man fram även om det är under debattsidan Under de fyra åren  som han haft plats i  kommunhuset har han varit mycket osynlig men det är väl nya tider………………………………………..

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.