Att se

Idag åkte jag från Umeå med buss och när jag kom till Nordmalings resecenter knorrade magen  och för att dämpa detta besökte jag resecentrats servering. Jag åt en god ost och skinksallad. När jag som bäst njuter av  salladen och utsiken över vår långa spårperrong ropas det i  högtalarna. -Norrtåg kommer från Ö-viks norra station på väg till Umeå Östra.  Att ovanifrån se hur resenärer med sina väskor klev på tåget för färd till Umeå var häftigt.

Enda problemet som måste fixas omgående är biljettmaskin. Det är orimligt att resenärerna skall tvingas till biljett-tilläg för att det inte går att köpa tågbiljett på resecentrat. Jag kan aldrig aceptera att tågresenärerna skall tvingas att betala 50 kronor för att de köper biljett på tåget och att det kostar 30 kronor extra om man köper biljetten på resebyrån. Tågresande skall inte extrabeskattas för att biljettmaskiner saknas eller hur?

3 kommentarer

  1. Gullan

    Ta inte åt Dig äran av att skaffa dit en biljettmaskin. Detta var redan på gång före valet. Anders Wallin har arbetat med den frågan, berättade han.

  2. ulla-Maj Andersson

    Det är synd om Gullan. Hon är alltid missförstådd både i politiken med mera men om Nu Anders Walin sitter i Norrtågs styrelse så tycker jag det är ok att han då tar upp frågan där. Men jag har inte sett honom där så

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.