Det var en gång en husflytt

Idag var jag på sammanträde i kommunens husbolag. Nog har jag varit på muntrare möten. Husflytten från Hörnsjö är visserligen klar. Husen har flyttats till Nordmaling men inflytten för de som sålt sina hus och väntat i månader är inte över än. Varför blev allt en "långbänk" kan man undra. Förslagen var många. Varför har allt stoppat upp? Varför är det fel på vitvarorna? Varför är inte bärighetslagren klara? Inflyttningsklart till Påsk? Frågorna var många svaren få. Den som lever får se. Tänk att det kan bli så fel trots att bolaget anlitat en lokal företagare. (konsult). Allt skulle ju gå så fort, men det var i höstas det. Hur ser byggmötesprotokollen ut? Frågan ställdes av en myndig styrelseledamot. Hoppsan tänkte jag det där känner jag igen från ATLAS-affären. Hjälp!

Kan det vara tur i otur att kommunen minskat med  38 personer sedan årsskiftet?  Det blir väl lättare att få lägenhet då eller????????????????????????????????

Tänk att något som var tänkt så bra kunde bli så…………………………………….

Imorgon skall jag åka till partikongresssen i Umeå.  Jag var ersättare som blev ordinarie. Distriktet fastställer både motioner och val. Jag tror det kan bli spännande dag. Jag har lovat Andersson att bara vara borta lördag för söndag skall vi tapetsera och så skall jag läsa in kommunstyrelsehandlingarna inför måndagens sammanräde.

Jag önskar Kommunal lycka till i morgon då dom ordnar loppis på OASEN. Pengarna går till välgörande ändamål.

 

 

 

 

 

 

En kommentar

  1. kommunal

    Tack Ulla-Maj, du skulle veta vad trevligt vi hade, du hade naturligtvis trivts hos oss och med oss. Alla som jag talar med vill att du ställer upp…naturligtvis som kommunalråd……………..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.