I väntans tider

Att det aldrig slutar att snöa. Inte vet jag vad vår herre vill men nu får det vara nog av snö. Jag har ju tur som har en gubbe med armar, ben och vilighet. Han  skottar och hustrun håller kaffepannan varm så att han kan få en kaffeslurk mellan skyffeltagen. Lille Boy har ett "märkes-paradis"  där alla hans och andra hundars markeringar i snödrivorna efter vägen är borta så nu gäller det att sätta nya tycker Lille Boy.

Jag käkar penicillin och hoppas att min tand blir så bra att den går att rotfylla. Förra veckan var jag till tandläkaren. Hon konstaterade en infektion i en av mina tandrötter. Denna gång beslutades att borra upp tanden och lägga in ett preparat som skulle fixa infektionen. Två dagar gick och tanden fortsatte att värka och  dessutom började min överläpp svälla. I ilfart till tandvården. Tandläkaren  fixade till inlägget i tanden och så fick jag penicillin. Nu är tanden bättre kanske får jag rotfylla den så småningom. Om inte tanden hade suttit mitt fram i munnen så skulle ja ha dragit ut den "på direkten"!

Jag läste en bra insändare i dagens VF den lyder

" Vaknar med spänning varje morgon och undrar om Alliansen sålt ut Sverige som realisationspaket under natten -till vilket land  -till vilket pris?  Viola"

Jag konstaterar att vi är många som har Violas mardröms-spänning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.