Från och Till

Från gårdagens konferens om strandskydd till kvällens information om löner av SKTF. Kriterier för en kommunal utveckling. Är skyddet en gemensamma beröringspunkt?
Om någon trodde att nu blir det en ny strandskyddslag där vi kan bygga och bo vid vattnet hur som helst, den blir besviken. Här gäller områden som inte får användas och nya regler för hur tillämpningen av reglerna. Vem har sagt att något skall vara enkelt? Att lönesättning och lönehöjningar och rätt prestationer kan vara en knepig fråga att lösa inte minst när kommunkassan ’gapar tom’ är en annan vikig fråga och självklart måste vi kunna erbjuda havsnäraboende för att locka till inflyttning och därmed stoppa utflyttningen.
Även om vi alla är förståsigpåare så kommer verkligheten att hinna ikapp oss. I morgon skall jag på sammanträde i Skellefteå. Medlefors Folkhögskola kallar. Med gårdagens information kring ’Enkelt avhjälpta hinder’ skall jag väl kunna klara av den dagen utan fallolyckor som trappor, stolar och stegar. Som Ni alla förstår så klantade jag till mig i helgen och trots Anderssons förmaningar och påpekande använde jag en stol med dyna på för att klättra upp till gardinkäppen vad tror ni hände. Jag klev fel och hamnade i golvet. Tur att man är rund om rumpan att sedan ena foten blev blå får jag leva med. Nästa gång tar du lilla köksstegen säger Andersson precis som jag sa innan du klättrade upp på stolen fortätter han.
Här har är ett visdomsord som Kanske passar ’lagar skulle aldrig förbättras om det inte funnits många vilkas moral är bättre än de lagar som finns’ säger jag. Vill du förklara vad lagar har med dina klättringar på stolar säger Andersson. Tyngdlagen svara jag.
Nu skall jag å Lille Boy gå i badet.
Va e skönare än en nybadad tax?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.