festen

Vilken fest. här var det ett mångkulturellt program där musiken, sången, karoke, lekar och tipstävlingar fyllde lokalen med aktiviteter. Bäst var nog den lilla prinsessan från Bredvik som sjöng Bä, Bä Vita lamm. Jag konstaterar det finns många sång och talangförmågor här i kommunen inte minst födelsedagsbarnet själv. Alla vi som var med fyllde lokalen med applåder och visslingar.
Att festarrangören fylde år denna dag var för mig en överraskning och ’skämmigt’ jag hade inte köpt någon födelsedagspresent. Så nu blir det ett litet röt paket, med vita snören som jag skall förära fördelsedagsbarnet i efterskott. Undra vad man ger en hästbrud? Betsel och stigbyglar har hon nog många av. Något annat men vad?
Min fantasi måste få sig en kick och en liten utblick bland grejer som passar en häst-tjej som både sjunger, spexar och sprider glädje till alla och envar. Artediskolan är lyckligt lottad som får ha en sådan lärarförmåga.
Undrar vem som fick priser i tipstävlingen. Eftersom ett 60-tal deltog i tävlingen så tog det tid att rätta alla frågorna. Jag kunde tyärr inte stanna så länge att prisutdelningen blev klar.
En häftig fest där det mesta fanns till och med barnvakter som var trespråkiga.
Denna snöiga söndag skall jag använda till inläsning av kommunfullmäktiges dagordning.
Imorgon blir det en lång dag i medborgarnas tjänst. Spännande att se om morgondagens möte blir ’nagerol söm jaer nassunér kön va viller än många förmaningar’ (några kloka ord kan vara bättre än en hel predikan)
Nu ropar Andersson -vill du hjälpa mig med snön älskling?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.