Förhoppning

Gårdagen möte i Rundvik var både ris och ros. Positivt var att förenignarna anordnat ett skolmöte. Positivt att så många kom och lyssnade. Vad fick dom lyssna till det är frågan.
En före detta politiker som hade alla lösningar för kommunen. Tråkigt att han inte förde fram dessa förslag när han hade en politisk plats i BU-nämnden.
De som nu tror att inte någon skola skall läggas ner dom lyssnade inte på BU-nämndens ordförande vill jag påstå.
Vi som varit med förr vet tyvärr hur turerna går. Jag hoppas att flera tar reda på vad som är på gång och hur. Politik är att vilja sa Olof Palme. Vi får se hur de borgerliga politikerna vill i skolfrågan.
Jag vaknade i morse med ett ordspråk i mitt huvud
’Vill man val narre
då ska man inbill sä
att man jer klokest sjölv’
Tankar efter gårdagens möte.

2 kommentarer

  1. Erik

    Har ni sossar redan glömt att ni byggde nya lokaler på levar ? Nu när kommunens ekonomi inte kan hantera alla kostnader för drift och verksamhet inom skolan så blir det ju automatiskt att det blir byaskolorna som går sitt öde tillmötes. Tur att du inte är Rundviksbo längre så du slipper se folk i ögonen när nu skolan i rundvik är historia.

  2. Stefan

    Hade de inte byggt skolan hade de varit tvugna att vara kvar på Tuvan… med alla de kostnader som fanns där… Dessutom hade väl Kommunen då varit tvungen att bygga en speciell förläggning till atlas istället.. så för min del så tror jag inte att kostnaderna har ökat speciellt mycket. Rätt mig gärna om jag har fel Ulla Maj.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.