att få eller inte få

Vi lever i en förunderlig värld. Jag vill inte ha e-post från alla dessa katalogföretag som nu även har hittat mig via e-posten. Jag har försökt avboka denna e-post men inte lyckats. Nu blir det knappen delete som gäller. Hur har detta kunnat ske frågar jag familjen? Lille Boy även kallad dövöra i dessa tider (på grund av brudarna i kvarteret) han vet ju inget och Andersson han påstår att jag nog vill ha alla kataloger även de på e-post. Jag vill endast ha våra lokala företags e-post erbjudanden säger jag. Försök inte säger Andersson. Det är som med politiken den smyger sig på en överallt fortsätter han. En märklig jämförelse tycker jag och slänger fram den senaste forskningsstudien som universitetet gjort om lokala politikers korruption och jäv. Något att läsa för Andersson så att han får upp, blodtrycket igen, inte för att han har lågt blodtryck men just nu är han förkyld och då passar upphetsningen bra tycker jag. Varför blir män dubbelt så sjuka när de är sjuka, jag menar i jämförelse med Qvinnor. Min teori är att dom inte blev skapta för att föda barn.
Eftersom jag är ’kurant’ skall jag ut och besöka en av våra lokal affärer som skickar erbjudande till mig varje dag.
Kommunpolitiken är dyster och regeringens ändå dystrare. Får se vad de borgerliga politikerna skall besluta om när det gäller alla förslagen på nedlägganingar av verksamhet inom BoU förvaltningen. Visst är det märkligt helt plötsligt tycker de styrande att alla måste vara överens, något som de tyvärr inte kommer att uppnå med de förslag som dom nu gett tjänstemännen i uppdrag att ta fram.
Är du klar gläfser Lille Boy ’dövöra’ nu är det dags att vi går ut tycker han.
Innan vi går ut ropar jag till Anderssonl luta ikull dig på soffan Lille Boy och jag går ut i diktarens tema ’ En fördel med att gå den smala vägen, är att få försöker tränga sig förbi’

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.