Ryskaposten – hantag, famtag, klapp eller kyss

I sommar borde väl Ryska posten ha varit prioriterat eller hur?. Månnga vänner träffas och hantar varan. På sommardansen är famtag man varan. En och annan klapp både mjuk och hårda utdelas till och på varan. sedan kyssas det över allt i sommarvärmen eller hur. Att denna så trevliga lek för både stora och smår fått namnet Ryska posten säger väl allt.
Jag har en släkting som har en rysk häst ur rasen Baskljr. En långhårig varmblodig häst. Även den är mjuk och go.
Visst är livet härligt oavsett vem man leker Ryska posten med. Jag undrar om Ryska posten skulle vara något för kommunfullmäktige i Nordmaling? Som ledare ställer säkert kommunchefen upp. Han är aldrig omöjlig.
Tänk att få annonsera kommunfullmäktige i Nordmaling inbjuder till utveckling för Nordmaligns kommun vi tillämpar utvecklingsmodellen Ryska posten – hantag, famtag, klapp eller kyss. Att kyssas i kommunfullmäktige går nog inte an det torde vara för ’stötande’ för vissa och föresten är det för få ’läckerbitar’ på plats för vissa känsligs saker men tänk er Ryska posten som utvecklingsmodell och i Nordmalign av alla ställen.

Andersson vill repa i sommarstugan och jag får ta på stövlarna på och gå ut i skogen. till någon torr myr. Det kan vara vad Lille Boys små ben behöver efter denna heta helg. Vi behöver ju alla svalka både här hemma och i resten av världen.
I augusti börjar planeringen för resecentrat i Nordmaling och förhoppningsvis får byggnaden en kvinnlig touch. Kom med förslag. Vi får inte låta männen styra byggandernas utseende och funktioner.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.