Ett liv utan musik

Per och Eric, som är de andra två musikerna i vårt band O’Grejdi Nua, har nyss åkt härifrån efter en framgångsrik och väldig rolig repetition hemma hos mig. Vi har en spelning nu på fredag och vi vill spela förstås så bra som möjligt. Ursäkta mig om jag låter väldigt osvensk, men fy vad duktiga vi är!

Jag har spelat musik i någon form sedan jag var ungefär tio år gammel. Hela mitt liv har mina vänner varit musiker. De allra flesta festerna jag har varit med på har egentligen varit en slags spelmansstämma och jag har uppträtt på scen hundratals gånger. Musiken har gett mig många goda minnen och ett berikat liv. Jag kan inte ens föreställa mig ett liv utan musik!

En kommentar

  1. Karl-Gustav Sjöström

    Allt detta visste förstås jag om sedan tidigare. Hur du mot den bakgrunden då kunde flytta till Sverige och till mig som inte kan spela på något enda instrument är nästan svårt att förstå.

    Min förmåga att spela på dina hjärtsträngar måste ha haft en avgörande betydelse!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>