Titta på vad jag har gjort!

Bilden ovan är ett exempel på det jag har sysslat med de senaste sex timmar ikväll här på NUS!

Jag har bara trettio minuter kvar att jobba kvällsturen här på sjukhuset. Det har varit oväntat lugnt här ikväll så de tre andra kvinnorna som är kvällens arbetskamrater har tagit hand om det mesta så att jag kunde sitta vid datorn. Jag hinner nästan aldrig ikapp med mitt datornarbete eftersom de huvuduppgifterna som vi utför kommer alltid i första hand. Så, jag uppskatter tiden som jag fick av mina arbetskompisar att sitta vid datorn ikväll.

Jag är nämligen ansvarig för en omfattande databas här i operationscentrum. Alla instrument som används under kirurgiska ingrepp måste läggas upp i databasen för att bl.a. visa hur man skall ta hand om instrumenten, hur de skall steriliseras, hur och på vilket ingrepp de skall användas och framför allt hur de ser ut för att underlätta att hitta precis det instrumentet man söker.  Mitt arbete innebär att jag måste fotografera, redigera och lägga upp i databasen tiotusentals bilder samt viktig information angående var och ett instrument.

Det finns cirka sjutusen dokument i instrumentdatabasen just nu, och om jag får bara LITE mer tid kommer det så småningom minst tvåhundra fler. Men inte just nu eftersom nu är det dags att gå hem för dagen!  Puh!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.