Njuter av lugnet

Jag har precis ätit lunch på jobbet. Ja, jag jobbar idag.  Jag är så rädd om mina semesterdagar att jag inte ville använda upp några av dem för att kunna få lång ledigt under jul- och nyårslugnet. För mig är det mycket viktigare att kunna vistas i USA i fem veckor varje år än det är att förlänga jullovet.

Operationschemat är kraftigt minskat under jullovet här på NUS som gör att det är väldigt lugnt på min avdelningen i veckan. Detta innebär att jag och vissa av mina arbetskamrater äntligen har möjligheten att hinna ikapp med våra extra uppdrag – i mitt fall en instrumentdatabas för vilken jag är ansvarig. Jag ligger långt efter i mitt arbete med instrumentdatabasen p.g.a. skäl som jag inte kan styra. Det nuvarande fastän tillfälliga lugnet är därför guld värt för att hinna ikapp med mitt speciela uppdrag utan att stressa.

2 kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>