Kvällens dejt

Mina vardagar är rätt så rutinerade - på gott och ont.  Så gott som varje dag vaknar jag tidigt, gör mig klart till jobbet, jobbar hela dagen, kommer hem c:a 17.30, lagar middag tillsammans med Kalle, och lekar med datorn ett tag innan vi sätter oss på tv-soffan för kvällen.

Men ikväll fick jag en dejt! Tack vare min mans kloka förslag i morse kommer jag att bli upphämtad på sjukhuset direkt efter jobbet. Sedan skall vi äta middag på restaurang och därefter gå på bio!  Det blir alltså "date night" på en vanlig vardag! Ingen dum idé, eller hur?

2 kommentarer

  1. Peggy Sjöström

    Svar till Karl-Gustav Sjöström (2013-01-16 09:43)
    Jo, det var trevligt med en restaurang- och biokväll! Det måste vi göra fler gånger – och att tillbringa natten tillsammans är en självklarhet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>