Utbrott på Profilteatern

Kulturhuvudstadsåret är ju minst sagt igång på allvar. Igår hade jag nöjet att bevista en del av Horror & Art-festivalen genom att se på Profilteaterns uppsättning Utbrott. Nu är jag ingen teatterräv på något sätt, men trots det törs jag nog säga att det inte är någon vanlig teaterpjäs. I salongen sprids ett virus som om man blir smittad leder till ett zombieliknande tillstånd. Frågor som vem som ska få leva, vem som måste dö, hur bekämpas smittan bäst, hur ska en av skådespelarnas dotter kunna räddas från zombierna och så vidare driver handlingen framåt. Publiken involveras i föreställningen på ett föredömligt sätt. På det stora hela var det en riktigt bra föreställning. Ordentligt med blod och en avrättning med en cirkelsåg gör ju i sig att det var värt att gå dit. Så passa på, det är fler föreställningar kommande vecka. Ta er ut ur komfortzonen hemmavid och gå på skräckteater istället! Jag tog inga bilder under föreställningen, men ett par stycken efteråt.

Gott om blod på golvet efter föreställningen.

2014-02-15 20.57.43

Vad kan ha hänt i den här cellen?

2014-02-15 20.57.51

Inte ens polisen klarade sig från att bli nerblodad.

2014-02-15 20.58.29

Profilteatern från utsidan.

2014-02-15 21.08.36

Supersnygg affisch.

2014-02-15 21.08.46

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.