Sminkbloggen är tillbaka, nya fräscha tips väntar!

Time flies! Nu har det gått ett halvår sen ni fick mina senaste sminktips, då handlade det om smink för ”bortamatch”. Nu är det dags för nya tips. jag har nämligen betraktat hur det står till med mörka påsar under ögonen på folk. Det är ju inte helt taget ur luften att man brukar säga ”skönhetssömn”, för nog blir det mer mörka påsar av svansande på krogen och i liknande miljöer på nätterna utan att sen sova ordentligt. Sminkbloggaren själv slarvar i och för sig med sömnen ibland också, men försöker alltid att reparera det där med en rejäl gubblur på eftermiddagen dagen efter. Funkar fint. Men om man trotsar mina tips om god sömn och gubblurar kan man möjligen hitta en artificiell väg ut också. Den mest uppenbara är ju att sminka över eländet, men om man vill ge sig in på mer experimentell mark kan man köpa en produkt med det smått fantastiska namnet ”Puffy the eyebag slayer wake up under eye patches”. Det är plåster man sätter under ögonen, låter dem sitta i en halvtimme och sen ser man ut som ny igen. Inte dåligt, om det nu är sant. Jag har inte haft möjlighet att testa dessa, så jag lovar inget, men lite känns det ju som en vinnare bara baserat på namnet. Som service till er läsare kan ni få se en bild på förpackningen så att ni vet hur den ser ut när ni nästa gång har vägarna förbi en välsorterad sminkbutik.

2014-03-01 14.23.49

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.