Jan Nilssons blogg

En välda blandning...

Vattenånga och minnen


Har tittat igenom bilder från fornstora dagar ikväll. Bilder jag inte sett från resan till Indien för två år sedan och från Mariaskolans bussresor till Europa. Vi mjukade upp med en bastu, som sig bör när man besöker en en österbottning. Han försökte inte alls elda ut mig, det gick mycket civiliserat till.

Stora och små händelser, stora och små ställen och elever med ömsom pigga och ömsom trötta ögon. Elever som lagade mat, städade och sov. Lärande och växande. Elever man undrar hur det går för, vad de gör och hur de har det.

Vackra städer, sorgliga koncentrationsläger, kollegor, gemytliga bussbilder, Helsingfors, Tallinn, Budapest, Wien, Berlin, Bryssel, Amsterdam, Östersjö- och Nordsjöstränder och havet av kors i Verdun. Glad Jan och bister Jan.

Det är roligt att se andras bilder.

Etiketter: , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Kicki Hedlund

  Vad lustigt, jag kikade också på Indienbilder igår 🙂 Inte från egen resa utan från Karl-Erik Sandgrens. Det var bildvisning i en kyrka som var välbesökt. Mycket uppskattat!

  Intryck och avtryck blev det på Mariaskolans resa 🙂 Starka minnen och kittlande utmaningar. Jag träffar ibland elever och det är fantastiskt att få se deras utveckling. Både det som skedde under resan men också efter. Ingen av oss är lik den vi var när vi for. Perspektiv förändras och så även livet här hemma.

  Jag hoppas att det blir fler gruppresor från Västerbotten. Kanske till andra världsdelar också. Vi får se 🙂

  /Kicki

 2. Jan Nilsson

  Svar till Kicki Hedlund (2012-03-07 12:39)
  Har träffat KE några gånger, men vi har inte sett varandras bilder.

  Resor är bildande och utvecklande, mycket. Får se vad som kan hända framöver.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.