Svårt att bestämma mig!

Klockan är redan 20.00 nu när jag börjar detta blogginlägg som betyder att det inte finns särskilt mycket tid kvar innan det är dags att gå i sängs. Det finns flera saker jag vill göra men jag hinner inte att göra allt ikväll så mitt dilemma är att välja hur jag kan utnyttja min tid på bästa sätt.

Jag vill nämligen skriva detta blogginlägg som jag uppenbarligen valde som mitt första uppdrag. Jag vill söka lite information på Internet angående ett ämne jag vill utreda. Jag vill också plantera en blomskott som har växt tillräckliga rötter därför att den har stått i ett glas vatten i drygt två månader nu.

Jag vill skriva ett e-post brev till våra vänner Paul och hans fru Gayle i Michigan för att framför allt bifoga mitt julbrev som inte kom fram till dem via vanlig post. Jag vill spela musik delvis tack vare jag älskar min musik och delvis tack vare Kalle skulle vilja lyssna på några låtar. Jag vill skriva ett långt svar till min bästa amerikanska vän, Nancy för att hon är duktig på att skriva och därför förtjänar verkligen ett svar av mig.

Värst är att jag vill utföra minst ett par av dessa uppdrag före kl. 21 därför att Kalle och jag har en dejt på soffan för att titta på Drottningoffret. Oj…klockan är redan mycket så det är bäst om jag sluta detta och skynda mig!! Men jag har åtminstone slutfört en av mina önskningar!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.