Så fruktansvärt ful!

Vi har som rutin här i Michigan att utföra "smutsiga aktiviteter" som t.ex. arbetet på tomten eller trädgården, städning i huset eller motion direkt efter frukost innan vi har duschat och gjort oss klart för resten av dagen. Just nu när jag skriver detta är klockan 14.40 här i Michigan och vi har precis avslutet dagens projekt som var att riva ner den gamla tapeten i köket för att börja tapetsera om nästa vecka samt måla innetaket.

Jag gick in i toaletten bara för at tvätta händerna innan jag satte mig framför datorn och jag blev nästan chockad när jag såg på mig själv i spegeln! Efter dagens ganska tunga arbete och nu innan jag har duschat ser jag förskräcklig ut!

För det första klippte jag mig igår och det blev tyvärr inte världens bästa klippning. Som råga på allt har jag kvar flera stora röda fula knottbett på ansiktet som jag fick häromdagen när jag jobbade i trädgården! Jag ser så fruktansvärt ful ut just nu att jag inte fattar hur Kalle kunde se på mig hela förmiddagen utan att känna sig illamående!

Men nu är det min tur i duschan för att tvätta bort min fulhet. Huvva!

4 kommentarer

  1. Birgitta J:n

    Tror också att ”frugan” varit för sträng i sitt omdöme om sig själv!?
    Men…det absolut roligaste av allt var…slutklämmen! Jag som genuin norrbottning fnissar ju till när jag läser ett mycket välbekant HUVVA!
    Hur kommer det sig att amerikanska Peggy, som lever i västerbotten – använder ett sådant uttryck?

  2. Peggy Sjöström

    Svar till Birgitta J:n (2011-05-15 10:20)
    Jo, Västerbottnisk svenska är den enda svenskan jag har lärt mig – genom att härma språket som jag hör andra använda. När man hämnar i Västerbotten och får man olika Västerbottniska ord och uttryck rakt in i ryggraden!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.