Min härliga arbetskompis

Det sägs att det bästa beviset om ett stadigt äktenskap är när ett par kan sätta upp tapeter tillsammans utan att gräla. Det har vi gjort flera gånger förut såväl hemma i Sverige som här i Michigan. I morgon eller eventuellt på tisdag kommer vi att sätta igång att tapetsera det femte och sista rummet som behöver ny tapet här i vår Michiganvilla.

 Vi har utvecklat ett mycket effektivt sätt att samarbeta när vi tapetserar! Vi utför var sin uppgift så hela processen går som smort!  Vi har också en mycket bra rutin när vi målar innertaken och väggarna. Kalle målar den största ytan på taket eftersom han är så lång och jag kommer efter honom med en liten stege för att måla varende vrå mellan taket och väggarna. Eftersom jag är lite mer tålmodig med detaljer är det också min uppgift att måla golv- och dörrlisterna medan han rengör målarredskapen.

Det känns så bra att jag har en så duktig och trevlig arbetskompis för de flesta projekten – men fråga mig inte om vårt "samarbete" när det gäller datoruppgifter!

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.