The family wall

Under de senaste 2-3 åren har jag hittat här och där i huset flera gamla bilder av mina släkter. Många av bilderna är så gamla att jag inte ens känner igen människorna som fotograferades. Jag har precis satt upp ett par fler bilder på den på väggen i den korta korridoren mot sovrummen och fick plötsligt inspiration att skriva ett kort blogginlägg om den här väggen som har blivit döpt till den "familjväggen".

Bilden ovan är en överblick av familjväggen och som ni kan se var det inte så lätt att fotografera hela väggen på ett snyggt sätt. Jag har medvetet använt så långt det gick de ursprungliga ramarna som bilderna monterades i för att behålla känslan av deras tidsperiod. De här bilderna väcker upp många fina minnen men en stor del av min motivation att samla ihop dessa bilder och sätta upp dem på familjväggen var att påminna mina barn av sin släkt och bakgrund. 

Nedanför finns en närbild på en mindre grupp av bilderna: nr 1 är min älskade faster, Marilyn och hennes då nyblivne man Robert; nr 2 är min pappa när han tog examen (från high school / gymnasium); nr 3 är farmor Hazel och farfar Roscoe; nr 4 är min mamma, Alice, när hon blev förlovad. Faster Marilyn är den enda "gamsläkten" jag har kvar. Hon är en mycket trevlig tant som vi besöker varje år.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.