Låtsas morfar

Kalle med en av min sons flickvans två söner på knäet. Pojken är 1 år gammal.

Till min stora glädje kom min son, hans flickvan och hennes två söta söner på besök hos oss! Vi åt en god middag och skrattade mycket tack vare min sons oemotståndliga humor! Barnen var naturligtvis blygga i början men det tog inte lång tid innan Kalle – en väldigt duktig låtsas morfar lyckades att locka fram den här lille grabben!

Den andra lille pojken är förresten 5-år gammal. Jag skall försöka ladda upp en bild av honom lite senare idag.

2 kommentarer

  1. Karl-Gustav Sjöström

    Peggy har sina språkproblem också… För henne är det ibland svårt att skilja mellan farfar, farmor, svåger, svägerska o.s.v. eftersom de orden ju saknas i hennes språk. Som de flesta nog förstått kan jag ju inte vara den lille pojkens morfar, bl.a. därför att jag ju inte har någon dotter vare sig här i USA eller hemma i Sverige.

  2. Peggy Sjöström

    Svar till Karl-Gustav Sjöström (2011-05-30 16:01)
    Precis! Jag försökte skoja lite grann genom att hitta på ett sätt att beskriva relationen mellan pojken och dig! Mitt misstag var att tänka på mig själv (en mor) som en centralfigur i situationen. Suck…. förbaskat språk!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.