Därför hinner jag inte just nu

Jag har egentligen ganska mycket att jag vill blogga om just nu, men jag hinner inte just nu. Vi skall lämna huset om 40 minuter och jag har inte ens duschat ännu!

Besöket igår av vår nya svenske vän, Allen, blev mycket trevligt men beskrivningen av kvällen måste vänta ett tag. Min son m.m. hälsade på i söndags och jag mycket att berätta om det där besöket men det måste vänta också. Imorgon skall vi köra iväg på årets avstickare till Pennsylvania och det vill jag tala om för er. Och sist men inte minst vill jag ladda upp bilderna av bensinmacken m.m.) som jag glömde på ett tidigare blogginlägg. Tack förresten för alla de där "tumme-upp-teckene ni gav mig som uppmuntran!  

Men först Idag skall vi vara tillbringa hela dagen i Kalamazoo som är c:a 5 mil österut från här. Jag vill utföra ett bankärende och direkt därefter skall vi hälsa på faster Marilyn. Omedelbart därefter skall vi träffa min dotter för lunch och eventuellt lite shopping. På kvällen blir det middag med vänner. Direkt efter middag skall vissa av dessa vänner följa oss till en rolig spelmansstämma som vi gå på varje år.

Puh… därför har jag inte tid just nu! Hej så länge och …. stay tuned!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.