Fredag!

Fredagar är särskilt härliga på sommaren i synnerhet för vi som redan har haft sina semestrar. Men troligen också för de som måste vänta några veckor till innan semestrar börjar. När man jobbar hela sommaren blir helgarna ännu mer efterlängtade och njutbara!

Jag slutar kl. 15 idag som innebär att Kalle och jag hinner ta en cykeltur innan det är dags att laga en lite extra god middag.  Om vädret fortfarande är fint skall börja fredagsmys genom att äta i lugn och ro på altanen. Tursamt nog har lukten av kogödsel äntligen lagt sig!

Men nu är fikarast över här på jobbet så jag måste sluta detta. Trevlig helg allihopa!

4 kommentarer

  1. Karl-Gustav Sjöström

    Tyvärr kan jag inte garantera en kobajsluktfri altanmiddag i dag. Möjligen kommer den att blandas med doften från schersminsbusken vid altanen som ser ut ha tänkt slå ut i blom i dag.

  2. Peggy Sjöström

    Svar till Karl-Gustav Sjöström (2011-07-01 10:31)
    Nej, jag förstår att kobajslukten än är inte helt borta. Men det tycks spela ingen roll nu eftersom det regnar här i Umeå just nu. Men vi kan mysa inomhus lika bra om det inte går att sitta ute… eller hur?

  3. Stina Jansson

    Lustigt det där med fredagskänslan – trots att jag och barnen har semester (och barnen för andra veckan nu) så är det något speciellt med att det blir fredag. Delvis för att deras pappa blir helgledig förstås, men även för det där fredagsmyset och känslan av att helgen kommit.

    Skönt är det i alla fall! Trevlig helg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.