Lämplig sysselsättning

Kalle är fortfarande borta men kommer troligen hem i tid för middag. Så jag tänker leka hemmafru idag eftersom vädret tycks vara perfekt för sysselsättning inomhus. Lite lätt städning blir det först och därefter skall jag jobba i köket ett bra tag medan jag lyssnar på irländsk musik via datorn på hemsidan Live Ireland. Mysigt!

Det finns tre bananer här hemma som har blivit för mogna att äta som dem är så jag vill använda dem för att baka bananbröd. Jag fick nyligen ett tips från en väninna att det faktiskt går att frysa in rabarber så eftersom vi har en massa rabarber kvar tänkte jag göra det också. Kalle påminde mig tidigare i veckan (innan han åkte iväg till stugan) att jordgubbarna troligen måste plockas så det skall jag göra också.

Det enda problemet är att jag måste gå ut och plocka rabarberna och jordgubbarna i regnet. Det kommer att bli ett blött och kallt arbete men det blir så skönt när det är gjort! Belöningen kommer att vara bananbröd till fika och lite musik övning innan Kalle kommer hem.

Hoppas att ni också kan hitta lämplig sysselsättning på den här regniga lördagen!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.