Min vän Terry

Min vän Terry när han bjöd upp en lycklig tant till dans.

Jag har tillbringat hela dagen ensam hemma och jag är nöjd med allt jag har presterat. Medan jag arbetade (mest i köket) lyssnade jag på flera av mina nästan bortglömde CD-skivor. Bland alla mina CD-skivor finns en som är särskilt bra och betydelsefull för mig eftersom jag fick den 2000 som en julklapp av min vän Terry. Att lyssna på den här CD-skivan igen väckte många minnen.

Det var inte Terrys stil att bara köpa en CD-skiva utan han valde sina personliga favoritsånger och brände dem på skivan som jag (och andra vänner) fick. Terry var en mycket sympatisk och känslig man som älskade att dansa och som lätt blev rörd av vacker musik. Hans personlighet avslöjades av sin val av sånger och låtar att bränna eftersom de handlar om kärlek, hopp, tillgivenhet, tro, längtan och naturen.

Terry begick självmord fyra år senare. Livet blev förmodligen för mycket för min känslige och kärleksfyllde vän när han uppenbarligen inte kunde hitta kärlek, tillgivenhet och hopp själv. Tack, Terry, för minnena och förlåt mig om jag inte var lyhörd nog att hjälpa dig må bättre här på jorden.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.