Sommarlugnet

Det är lätt att förstå på olika vis att många har semester nu och ikväll upplevde jag en av dem. Jag åkte bussen från Vasaplan i Umeå kl. 16.15 mot Vännäs. Precis den där turen går på "andra sidan av Umeälven" d.v.s. via Sörförs. Jag var den enda passageraren på bussen hela vägen från Umeå tills jag steg av bussen i Brån som betydde att jag kom hem hela 15 minuter tidigare än vanligt!

Vad skönt med privatchaufför!

3 kommentarer

  1. Maria Skiddi

    myysigt å lixåm pampigt på nå vis med detta stora fordon!

    Jag å maken drog till Bodö med bussen från Ske-å för många år sen ( vi åkte sen med Hurtigrutten, men DET är en annan historia). På väg hem stannade bussen vid gränsen på nå mathak å det var så lite folk som åkte med så vi hade 40 min på oss. Det var otroligt hett så jag badade bena i en älv (det var i början på juni)å domnade bort ända till halskotorna..Brrrr! =))

    När vi sen fortsatte å den enda passageraren i bussen förutom oss hade klivit av vid nån håla så tvärnitade bussen plötsligt å backade- å en flinande busschaufför sade ” du som gillar å bada- här är en tjärn å doppa sig i, vi har gott om tid å det är så fint, men det brukar alltid vara folk här men nu när det inte är det så tänkte jag att det kunde vara kul å stanna till!”

    Vi skrattade ihjäl oss å jag tvingade mig ner i spaát, jag gillar INTE att bada kallt!!men det var bara å´leverera. Vilken kille!

    Det är så roligt med folk som kan slira utanför ramarna!

  2. Peggy Sjöström

    Svar till Maria Skiddi (2011-07-19 20:53)
    Vilken härlig historia! Skulle gärna få höra historien om Hurtigrutten någon dag! Jag uppskattar också folk som kan se utanför den vanliga ramarna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.