Fikarast

Nu är det fikarast här på jobbet och därför har jag lite tid att skriva ett livstecken här i bloggen. Det händer emellanåt under den relativt lugnare sommartiden att jag får sitta framför datorn för att hinna ikapp med arbetet på en databas för vilken jag är huvudansvarig. Idag är det en sådan lugn dag så att kunna växla mellan jobb och fritid på fikarast går väldigt smidigt!

En liten fördel på att jobba med databasen är att det finns ett fönster här i "mitt" datorum.  Det känns lyxigt eftersom resten av avdelningen finns på källarvåningen och därför finns det inga riktiga fönster! Det känns avkopplande att då och då kunna titta ur fönstret på den vackra naturen några sekunder innan jag återgå till uppdraget framför mig.  

Men, en liten nackdelen på att jobba med databasen är att det finns ett fönster här i "mitt" datorrum. Jo, du läste korrekt. Från min vinkel just nu kan jag se en trevlig gårdsplan med grönt gräs under en alldeles klar blå himmel och strålande solskenet… och jag vill helst vara UTE istället för här framför datorn!

Suck… fikarast är över nu så kanske jag bör dra ner persiennerna och låtsas att det regnar ute!

2 kommentarer

  1. Karl-Gustav Sjöström

    Poor you! I’m done with my job now and I would really, really like your company along our ”sju broarnas led”. The weather is wonderful and hardly any wind at all. Ok, I know that ”wind” is one of the things that is included in ”weather”.

  2. Peggy Sjöström

    Svar till Karl-Gustav Sjöström (2011-07-27 10:32)
    Suck… jag skulle gärna vara med dig på din cykeltur! Förresten, vilken alldeles perfekt engelska du har skrivit!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.