Jens Byggmark

Om du är en trogen anhängare till skidåkaren Jens Byggmark bör du sluta läsa detta blogginlägg redan nu. Trots att jag är fullständigt ointresserad av sport har den här killen fångat min uppmärksamhet fastän inte av anledningarna som du kanske tro.

Sverige har försett Jens Byggmark med allt han möjligt kunde behöva för att växa upp frisk och att kunna leva ett gott liv d.v.s. hälsovård, tandvård, utbildning, frihet, trygghet, och personliga val, m.m. Genom skattepengar har samhället gett pojken en mycket bra start på livet.

Han blev duktig på att åka skidor och så snart han vann stort stack han till Monaco för att smita från skatten till Sverige. Vid nästan samma ögonblick att han äntligen kunde ge tillbaka till samhället då vände han ryggen mot sitt fosterland.

Fy på honom! Han borde skämmas! Trots att jag är invandrare tycks det som om jag har mer respekt och lojalitet till Sverige än Jens Byggmark. Anja Persson stack också till Monaco, och säkert fler andra sportsfigurer och inga av dem får respekt eller beröm av mig.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.