Allt väl

Just nu mår jag lite extra bra av några små anledningar. Vädret har blivit så pass bra att jag har börjat kliva av bussen och gå från Vasaplan till jobbet (NUS) så ofta jag hinner, som är ett lätt och smärtfritt sätt att få en nästan 2-km promenad några gånger om veckan. Dessutom sköter bussarna sig äntligen snyggt och jag har vant mig med 10-minuters längre resa till och från jobbet pga den nya busstidtabellen.
 
Igår slutförde Kalle och jag en grundlig överblick och överenskommelse angående vår ekonomiksa framtid. Framtiden ser mycket ljus ut och jag känner mig nöjd och trygg. På tal om Kalle, känner jag mig också trygg i kärleken. Ny kärlek egentligen kan vara något ytlig, omogen och instabil. Men jag upplever vår "gamkärlek" som mycket trygg, stabil och varm men fortfarande spännande och rolig! Vi har alltid någonting roligt att se fram emot!
 
Här på jobbet är det tillfälligt rätt så lugnt som det gäller ombyggnaden. Byggarbetarna har nyss byggt klart ett stort område och det känns riktigt lyxigt att få det extra uttrymmet. Vi är mycket nöjda med resultaten.
 
Ibland är det de små sakerna i livet som kan gör man så barnsligt lycklig. Igår köpte jag ett par "löjliga kvinnliga saker", som jag brukar kalla sådana saker på skoj, varav en var en flaska ny doft. Jag brukar drabbas av doftångest därför att det finns så vansinnigt mycket urval.  Men den här gången lyckades jag att välja den perfekta doften och jag känner mig kvinnlig och stilig med den doft på. 
 
Ja, allt är väl just nu! Men tänk hur mycket bättre livet skulle vara när och om jag hitter mina borttappade arbetsglasögon!  

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.