Otur med vädret

Vi är fortfarande i Michigan, USA, men vi har varit på väg någonstans nästan jämt och därför har jag inte haft tid att skriva så mycket.

Vädret har dessvärre nästan katastrofalt dåligt i år, som är precis motsatsen till vädret som vi brukar njuta av under vår vistelse over here. Därför har vi gjort rätt så mycket inomhus liksom att träffa vänner, gå på bio och konsert och vara med på olika spelmansstämmor. Efter lunch tänkte vi åka iväg till shoppingcentrum och stödja USAs ekonomi genom att göra en shoppingtur. Vädret är alldeles för gräsligt för att göra någonting annat än shoppa.

Vi har sökte de senaste 3-4 åren efter ett lämpligt soffbord utan att hitta ett. Men vi har äntligen hittat ett fint soffbord på loppis. Bordet kostade bara $15 (c:a 100 kr) så det blev ett riktig billigt fynd! Det är gjort av att massivt trä men behövde bara lite omsorg och ytbehandling av mig. Nedanför visas "före och efter" bilder på bordet. Jag är nöjd och även lite stolt över resutaltet! 

FÖRE:

EFTER:

6 kommentarer

  1. Peggy Sjöström

    Svar till Elisabeth (2013-05-27 20:29)
    Tack! Jag tror mycket på återanvändning. Dessutom kändes det lite dumt att betala nästan 3 000 kronor för ett nytt soffbord som skulle användas bara några veckor varje år här i vårt sommarhus.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.