Brukar du duscha med glasögonen på?

jag brukar duscha med glasögonen på om jag har bråttom. Ur sängen på med glasögonen i duschen – ur duschen torkning både kropp, knopp och glasögon. Praktiskt tycker jag REN från topp till tå. Min familj har föga förståelse för detta effektiva sätt att ha morgonrengöring. Är mossan i duschen eller…. ett retsamt skratt. Det är svårt att vara kvinna och ha ideer och praktiska uppfinningar. SÅ varför förklara för dom som inte förstår.
Våryran började i fredags och jag passade på att inhandla en skärm och spade innan Andersson kom hem. Var skall du ha den där skärmen, vi har FULLT säger Andersson. Sedan kollar han priset i alla byggblad. Jag får godkänt. Var säger Andersson. Raring vi skall sätta den mot Lusthuset som blåsskydd för mina växter säger jag. Mer arbete säger Andersson.
Lockropen börjar .. älskling, lille raring. puss gubbe.. Andersson sätter fast skärmen. Skärmen blev bra! Tycker jag å Lille Boy
I morron har vi sammanträde på kommunen. Därför blir min annandagstext kommunens sammanträdes handlingar. Jag konstaterar att frågan om Konkurrensutsättning ånya finns på dagordningen bara efter att tre veckor gått från förra beslutet. Texten har något tillägg men det svänger som vanligt åt höger. Färdriktningen är den samma det kan man inte ta miste på. Inte kan det väl vara så att vissa beslutsfattare är ’trött, håglös eller håller på att ’slagga igen’? I så falla rekomenderar jag naturläkaren råd ’ETT REGÄLT LAVERMANG’ något att förslå i morron på ks:au……………..Hänryckning eller ej.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.