Vem har kidnappat min Lille Boy?

Bilden i söndagens blogg försvann. borta är min lille älskling en långhårig TAX med de grå tinningarnas charm. Något hände mellan min dator och VK:s. Efterlysning är utfärdad en liten brun långhåring tax….
Vem skall hållas ansvarig? Inte lönt att anmäla försvinnandet .. ni vet…. eller skall jag rubricera försvinnandet som en kidnappning. Tror om det hjälper eller ta in lokala krafter?
Min teori är att någon har kidnappat honom och lösensumman är att få vara med mig i min lilla trädgård när jag genomför den planerade blomsterängen. Snälla kidnapparen skicka tillbaka Lille Boy du får så gärna hjälpa mig. Du kan avlasta Andersson, alla tillsammans du vet. Inte behöver du gå till överdrift jag är en resonabel kvinna.

I går hände något märkligt. I kassakön mellan stånden med korvar och morötter passerade jag godisdisken. Lusten kom över mig och en låda med ’segisar’ hamnade i kassakorgen. En exotisk – låda sega delfiner i olika färger men de flesta var i en röd ton. Inget i världen kunde hindra mig. jag tog en kartong.’
När jag kom till kassan säger kassören är det LÖRDAGSGODIS? Lördagsgodis på en måndag och vem köper smågodis ’sega’? Inte tanter som jag utan i sälskap av ett litet barn tänkte jag ….. vad menar han?
Tanter kan visst köpa sega smågodis bara för att tugga, dra, suga och känna doften av Söderhav, när delfinen försvinner mellan mina röda läppas. Pröva får du se. Mums – härligt
Nästa gång skall jag ta med någon av mina vänninors barn barn, bara för att slippa frågan är det Lördagsgodis. Att sedan människor inte vet vilken dag det är – ja, det kan ju hända den bäste – en del mäniskor har nog Lördagar alla dagar. I väntan på att Lille Boy skall återfinnas – tar jag en ny delfin.
Andersson ropar glöm inte Presenspartecip. Dagen är räddad.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.