Jag har ett svart monster i kroppen

Att var förkyld kan ha olika skeenden i kroppen och även i knoppen har jag förstått. Men att ännu en dag vara ’ett säng paket’ vill jag inte! Även torsdagen har förkylningsmonstret greppet om min kropp. jag skall försöka skriva en motion allt mellan magnecyl kurerna. Varför värker kroppen men inte knoppen? Å andra sidan är det ingen höjdare att ha huvudvärk så jag kanske skall vara tacksam att det är i lederna som förkylningsmonstert härgar. Apropå härja. Jag undrar hur korna ute i hagen klänner det när regnet forsar ner över deras ryggar?
Att hästar har täcke det har jag sett men att korna har något skyddstäcke det har jag inte uppmärksammat. Naturligtvis finns det skydd av olika slag men varför inte ett ko-täcke?
Jag har ett flossigt grönt tyg undrar om jag skulle sy en ko filt av detta, finns det någon markand för ko-täcken? Jag får rådfråga dom som har hand om det.
Alla vet ju att vi och ur-kon Audhumbla (Ödhumla) har ett speciellt förhållande till människor och inte minst till kvinnor. Jag som är uppvuxen på landet vet hur kor kan bete sig. Att trampa i ko-skit det ger tur sa min gamla mormor speciellt när tjejerna skulle ut på dans. Parmfym? Det luktar inte konkurs sa min mormor. som det skulle ha någon betydelse i dansen.
Kan vi inte sätta upp en KO-SHOW. vi har ju dom som jobbar med drama så varför inte . Något att använda i invignignssyfte?
Dags för en magnesyl

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.