Ända mot Ända kan nog allt Hända

Vad är det? Efter en lång dag i sammanträdets skugga avslutades kvällen med friska tillrop på åtgärder på gamla löften i Rundvik. Till skillnad från kommunstyrelsen i går där det handlar om allt extra. En extra ordinar åtgärd är en icke planerad händelse som kommer upp ur lådan som en ’ful gubbe’. Kommunstyrelsens sammanträde var just så, ej planerade händelser. Ingen styrande i kommunen vet vad de borde veta om verksamheten i kommunen. En ’gubbe’ tittar fram ur lådan och frågar oppossitonen vad är det som händer. Som om vi skulle kunna ’frälsa’ de borgerlia politikerna ur dera di-lemma. Vi som är ute i ’kylan’ just nu. Så vänta tills vi väl blir varma i …
I Rundvik där vill vi undvika väg-gupper även kallad bulor. Slarviga staket NEJ tack.. Var är hållplatsen E:4? . Vi vill, vi kan sa engagerade medborgare på kvällsmötet i går i Rundvik. Härligt nu skall nya ’blås lampor’ som kommer att sättas i r…..
på beslutsfattarna oavsett var de finns.
Så akta era ändar mycket kan hända även om vi har ända mot ända, så kommer det att hända. Jag ser fram mot änd-resultatet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.