Beställningsjobb, Nej tack

Jag blir orolig och fundersam när jag blir ’uppvaktad’ av promenenta personer som tycker att jag i min blogg tar upp det ena eller det andra. Visst är det kul att många tycker till och läser min blogg, Härligt! Men det är lika svårt eller lätt för var och en att Blogga eller hur? Så tyck till Då. Att vara ombud är trist tycker jag. Jag är ingen pappegoja, om någon har trott det så har dom fel. En undran, varför måste mammon gripa de mest fromma? Jag besökte utställningen Ecce Homo i Ö-vik i sommar och inte såg jag några ’guldpengar’ vid Jesu fötter ej heller några bankkonton. I går köpte jag ’nytt’ på blocket. Visst kallas det ’återvinning’ eller? Viktigt i dessa miljötider.
Jag och Andersson hade beslutat köpa nya sänggavlar. Vi kollade på blocket där fanns det hur många som helst. Efter en timmes tittande så beslutade vi oss det blir vita säggavlar med en ’guldknopp’ så kallat ’kattgulds-knoppar’. Efter en trevlig resa och trevliga människor i Holmsund så vände resan åter hemmåt. Om du lessnar på ’guldet’ kan du måla knopparna sa Andersson. Röda frågade jag. Ja varför inte svarade Andersson.
Färger är härligt och speciellt Rött. Nu får vi försöka sätta ’guldkant’ på tillvaron även om det är begagnat. Montering i kväll. Det är ett härligt arbete för familjen Andersson. Det är då familjefriden testas.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.