Ljung och snålblåst

Vilken blåsdag. Jag som plockat mossa och enbärsris som skulle planteras i mina krukor tillsammans med ljung i dag. Jag slet med mossan, ljungen och enriset en och annan tagg tog tag i mina fingrar, men tillslut var vi klara Lille Boy och jag. Härligt ! Undrar om Andersson ser vår höst-ansträngning. Nya Inversterringar skulle göras i en ny gravlykta och skurmopp. Ja inte för att dom hör ihop men ändå. Dom hamnade på samma räkning så vem vet? Morrondagen börjar med telefosammanträde med Norrtåg. Ett sms påminde om att jag fått styrelsehandlingr på min e-post så 07.30 börjar sammanträdet i morgon. Därefter åker jag till Umeå. Det Socialdemokratiska pratidistriktets studiekommitte träffas 09.30. Snabba turer åter till Nordmaling 13.00 för v.ordförandet träff på Brandstationen. Livet är som en snurrig karrusell och mitt i denna snurrighet finns den lilla människan. Kapitalet spekulerar och skattebetalarna tivingas betala. Världsgirigheten slår till. Nog är det konstigt att det alltid är den lilla människan som skall klämmas åt. Var är pojken med GULD-byxorna? Kan han inte besöka svenska låg och medelklassen?
Tyvärr kommer arbertslösheten och en handfallen regering konstaterar fortfarande det finns jobb så bryt ditt utanförskap. Tala om hån.
Oavsett i vilken karusell du befinner dig i så ’tappa inte sugen, det finns så många tappade sugar’ Håll ut efter regn och blåst kommer alltid sol.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.