Hos hunddoktorn

Min yngste son påtalade med ’skärpa’ att Lille Boy hade problem med tänderna igen.
Lille Boy hade i fjol tuggat in ryamattan i munnen. Mattans fransar hade fastnat mellan tänderna. Omöjligt för oss att ta bort, så det blev hunddoktorn i Vännäs.
Nu kunde det vara dags igen men inte på grund av någon ryamatta för dom har jag rullat ihop och lagt uppe i ’skrubben på vinden’ Det var något annat.
Lille Boy är en inteligent hund han visste vart vi skulle och sittande mot fönstret i baksätet på bilen iaktog han allt som hände på vägen till Vännäs.
En sövning och en en rengöring av tandsten och 1049 kronor fattigare lämnade vi Vännäs. LilleBoy har därefter haft en dag på soffan i köket. Inte lätt vara en hund som inte lärt sig borsta tänderna varje dag.
Eftermiddagen har jag använt till att studera budgetmaterialet inte minst Barn och Utbildningsnämndens borgerliga förslag. Frågan är vad vill dom? Är det beslutet från oktober där ett uppdrag till tjänstemännen var att lägga förslag på fem miljoner i besparing. Där finns det många förslag och ingen skola går fri.
Eller är det endast 325 000 kronor eller är det 1 220 000 kronor dock med en parentes att nämnden vill ha 895 000 kronor till oförutsedda utgifter? En annan fråga är om Artedieskolan skall vara en 6-9 skola från hösten 2009 vilket finns i budgetunderlaget.
Allt detta hämtat ur Barn och Utbildnignsnämndens ’klara’ budgetförslg till 2009. Beslut i morgon?
Vem sa att det var lätt att vara politiker?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.