Röd levande klänning

Nog blir jag faschinerad när en 72-årig tant blir så lovordad för sin fantastiska sång. För mig var var hennes röda ’levande klänning’ höjdpunkten. Tänk en röd klänning som ’svisar’ kring hela kroppen. Oj så det kryper i både kroppen och knoppen på oss Anderssons.
Jag undrar om det vore något för mig, en röd levande klänning ett komplement till mitt röda hår?
Att vara både röd på kroppen och i knoppen är inte fy skam. Tvärtom det är omtumlande tror jag. Jag får ta fram min symaskin och mina tyg-kartonger. Har jag tur kanske jag kan finna något rött och sliskigt levande. Något att skapa och ta på vid kommunfullmäktige på måndag.
Rött är sött sedan kan man naturligtvis diskutera om det passar fru Andersson. Jag får många tyckande kring mitt hår. De flesta är positiva under förutsättning att jag ändrar hårfärg. Det kan låta så hår. ’ Du är ju bra duktig. Du skulle kunna gå hur långt som helst om du ändrade hårfärg’. Hur långt som helst? Vad är det?
Jag svarar naturligtvis hur långt som helst? Jag får vara glad om jag kan komma mig ut från ytterdörren till postlådan och självklart någon sväng med Lille Boy, resten är på dispens.
Tänk om jag skulle ha mitt röda hår och en röd levand klänning som levd. Skulle kommunfullmäktiges ordförande tillåta det? I dessa tider vet man inte vad som kan hända. Det mesta verkar dock vara tillåtet.
Ett är säkert Andersson skulle tycka att det är helt OK, han njuter RÖTT
Men skulle det röda dominera så mycket att det blev färgrevolution i kommunfullmäktige?
Ett är säkert du får ingenting gratis inte ens riktigt rött.

I kväll har jag möte med intressföreningen i Rundvik vi skall diskutera förutsättnignar för en friskola.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.