Färdtjänst

Visst är färdtjänst viktig och för allt levande oundbärligt. Vi tjejer har ibland hundproblem. Min vännina Magge har tydligen en hund med Ridkonst som special. Jag har vi en hund med färdtjänst som special. Andersson har gett lille Boy färdtjänstservice. När Lille Boy skall upp för trappan till övervåningen står han vid trappan och gnisslar. Då ropar Andersson ’ vänta Lille Boy färdtjänsten kommer’. Detta fenomen har pågått i cirka en månad. Lille Boy njuter åt färdtjänstservicen. Frågan är hur länge har hunden betalat färdtjänstavgift? Att det är en speciell chauför det har jag förstått eftersom Lille Boy skuttar upp och ner för trappen när det är bara han och jag hemma.
Nu undrar jag om inte Mages rid-doggy och min färdtjänst-doggy kan ha något gemensamt. Kan det vara en möjlig uppfinning och därmed en ny företagside? Företaget kan väl heta ’rödluvan-magges-rid-färdtjänst a doggy-taim’ kanske värt en företagstest.
Bäst vi passar på innan Andersson drar in färdtjänsttillståndet. Andersson har nog inte varit rätt organiserad för dessa tjänster.
Vi får göra en företagstest och se om företagsiden håler. Eftersom diskussion om kommunsammanslagningar är aktuell igen, undrar jag bilr den bästa testplatsen för ’ rid-Färdtjänsti å dogge-taim’ på renmartkstorget i Umeå eller? Kan vi få startaeget-bidrag? OBS: Andersson ingår inte i företagspaketet.

En kommentar

  1. Veronica

    Humor Andersson, humor! Jag älskar humor.

    Trodde jag skulle få läsa om annan färdtjänst… . Det här var mer underhållande.

    Ha en fin kväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.