Härligt och farligt

Två helgdagar i festens tecken. Först mat, dans, sång,musik och många härliga historier. Med andra ord lördagsfröjd. Söndagen liten företagarträff och därefter bio i Rundvik. I en fullsatt salong skrattade jag mig igenom ’vi hade i alla fall tur med vädret’-igen. Nu förstår jag varför vi, Andersson och jag inte skall ha husbil.
Jag har lovat att hjälpa till med ett medborgarförslag från Rundvik. Det är roligt att människor frågar om saker och ting det är ändå roligare när det finns förslag som jag kan hjälpa till med och som gagnar hela samhällen.
Det farliga i helgen var nog all den goda maten som satte sig som bomull kring midjan. Någon sa en gång att nabbat michelin är bra speciellt om det är välpumpat och vinter. Känslan känns igen eller…. Jag konstaterar att vänta glädje är också en glädje, även kring midjan. Nu väntar vi oss gång och cykelvägar, stopp på macknedläggelser och fortsatt medlemsökning och riktiga ochh rätta busshållplatser. När man klippt sig som jag och håret blev bra vill man ju gärna att ens älskling skall säga ’Älskilng va bra du blev’ den som tydligast sagt detta är Lille Boy han pussas kring öronen så fort han får en chans.
Tänk om Andersson vore lite mera lik Lille Boy…. Jag menar kring mina öron.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.