Bekännelsen

’Får jag inte en korv så hopper jag i älva’ en schlager som för mig är sanning. Ja inte hoppar jag i vattten. Nej det är korvens betydels för mitt liv. Andersson har betämt att korven skall ransoneras. Om jag inte fått korv på en hel dag så skriker hela kroppen. Korv i alla banor och alla former NU……………
Hur skall jag klara av korvransoneringen. Kan Andersson köpa morötter som ser ut som korvar och smakrar falu? För några år sedan fick jag en korvbok av äldste sonen allt för att jag skulle inse hur tillverkningen av korv gick till. Om någon trott att boken skulle avhjälpa mitt korvbegär så tror dom fel. Sanningen är som alltid mer vill ha mer.
Även Lille Boy älskar korv, men inte vilka märken som helst. Han väljer och det gör jag med fast långa, runda, små eller stora spelar ingen roll bara det är korv med falusmak. Om nu någon har hittat grönsakskorvar som smakar falu så ring. Än är det inte försent att förändra sitt liv.
Apporpå liv. Jag tillhör dom Sossar som tror att kärnkraften behövs för att klara jobben. När och Om vi skall avveckla måste det ske när andra energialternativ är utbyggda.
Vi måste ta ansvar för Sverige både när det gäller jobben, miljön och energi. Här måste politiken samsas för vår välfärds skull. Vi kan inte riskera att våra vintrar blir kallare, dyrare och smutsigare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.