aktiviteter

I dag har jag och vänninan på ABF planerat och kopierat flygblad till trafiksäkerhetsmötet som Rundviks S-förening skall genomföra den 12 mars.
I Rundvik har vi en inflyttare sedan 3 år tillbaka han är Sveriges starkaste officer. Han och hans familj har engagerat sig i trafiksäkerhet. I september genomförde Rundviks S-förening ett mycket välbesökt trafikmöte. Rundvikarna är missnöjd med buskörning och väggupper. Medverkande på det mötet var bl.a kommunens tjänstemän. Nu har vi beslutat att följa upp septembermötet och då skall Sveriges starkaste offiser föreläsa om trfiksäkerhet något som han gör i vanliga fall som trafikchef på Skydds C Umeå. Om vi blir många så skall han också visa upp styrketräning.
Ett möte med nytta och nöje. Inte är det väl dumt att få se på manliga muskler så här innan vårbruket i trädgården börjar eller hur?
Inom kommunens värld händer det både ett och annat. Jag ser med skeppsis på alla omorganisationer som nu är på gång. Min enda önskan är att oavsett vad de som besutar beslutat blir det till skattebetalarnas och medborgarnas bästa.
Efter ’blåsningen’ i kommunfullmäktige om barnomsorg på obekväm arbetstid där de borgerlia partierna ändrade sig vid sittande sammanträde tvivlar jag på fagra ord om politikst gemensamma lösningar för att klara kommunens veksamhet och skolor. ’Det sägs det ena men görs det andra’ Vindflöjeln är i högform.
Komihåg ’det är inte genom orden utan genom gärningar’ som du skall känna dina medmänniskor. Ett bibelcitat.
I morgon träff med kommunens ekonomichef.

En kommentar

  1. reidar axelsson

    Ja jag funder hur lång kun han val ?? ja långbänken alltså det har pratats om detta ärende eoch blivirt halv lovat att det ska ordnas detta m att ha barn e inte så jävla lätt trodde alla hade rätt till barn omsorg vilken tid på dygnet det än är Skärpning om jag får be och folkpartiet det hörs ju på namnet folk de ska väl vara som folk e mest men inte skitstövla e vad dem e tack för ordet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.