Idag kom hon

Så fantastiskt härligt, framför mig står en ung och allert tjej med blommor i handen. Hon säger -va kul att du tog dig tid med mig. Här kommer jag med tulpaner
Sedan talar vi om hennes gamla bruksort Trollhätta. Hon berättar att hon varit aktiv i SSU . Nu är hon här hos oss i Nordmaling. Så kul så spännande. Hon berättar att hennes farfar som är röd jätteröd han vet jag med det röda håret i Nordmaling är. Jag vet att jag är känd men visst är det kul att veta att i partiet är både jag och håret är känt.
Denna tjej kan bli något fantastiskt i sossepartiet. Va kul att hon valde mig som ’fadder.’ Visst är det kul att vara människa.
Efter dagens sammanträden känns det som en ’förlossning’ att få tala med en ung och engagerad tjej. En som vill. och ser möjligheterna. Vid dagens sammanträde var vi inte överens om de nya befattningshavare som de borgerliga partierna vill tillsätta. Men de har den politiska makten. Med andra ord de borgerliga partierna beslutade och vi reserverade oss som vanligt.
I morgon Regionstyrelsen i Umeå

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.